Offerte Bel mij terug
Ampérestraat 1a
4622 RE Bergen op Zoom
Tel. 06-54798380
Tel. 06-57339677
info@atbouwholding.nl

Verbouw restaurant Bali naar Kook. Plus


Opdrachtgever
Fam. Tang

Architect
Weyts Architecten

Werkzaamheden

Complete renovatie Restaurant Bali in Bergen op Zoom en verbouwing naar Restaurant Kook. Plus

A.T. Bouw heeft het complete restaurant gestript en diversen wanden zijn gesloopt waarvoor de nodige constructieve aanpassingen zijn verricht. Het restaurant is in zijn geheel opnieuw ingedeeld met nieuwe wanden, vloeren trappen, etc. Voor de afbouw heeft A.T. Bouw diversen werkzaamheden verricht gezamenlijk met meerdere nevenaannemers om het geheel tot een prachtig eindresultaat te brengen.



  • Aanzicht van het Restaurant gedeelte op de begane grond. de Wanden zijn strak gestukadoord en vervolgens behangen, of met sier stenen afgewerkt. de vloeren zijn in het restaurant met PVC bekleed. Door AT BOUW B.V. zijn er verschillende doorbraken en openingen gerealiseerd.
  • Aanzicht van het plafond op de begane grond. AT BOUW B.V. heeft hier de monumentale plafonds terug in het zicht gebracht en deze grondig gerestaureerd.
  • De bestaande trap naar de eerste verdieping staat centraal in het pand. Deze heeft AT BOUW B.V. omhoog gevijzeld en terug gebracht in de oorspronkelijke staat. Op verschillende plaatsen is de trap gekoppeld, om verzakkingen te voorkomen, vervolgens is de trap weer in oude staat hersteld en bekleed met vloerbedekking en is de onderzijde gestukadoord.
  • Aanzicht van de trap op de eerste verdieping. AT BOUW B.V. heeft hier een nieuwe balustrade geplaatst voor de bestaand, om te kunnen voldoen aan de nieuwste eisen. De wanden zijn rond gestukadoord en gesausd.
  • Het bestaande beeld van de eerste verdieping, voor aanvang van de bouwwerkzaamheden.
  • Op deze foto is de gang te zien na de werkzaamheden. De pilasters zijn grondig gerenoveerd, zoals ook de monumentale plafonds. En de vloeren op de eerste verdieping zijn voorzien van een PVC bekleding.
  • Aanzicht van de bar op de eerste verdieping, AT BOUW B.V. heeft de constructieve sparingen gemaakt in de vloer om de voedselliften te kunnen plaatsen. Daarnaast zijn ook de betimmeringen hiervan door AT BOUW uitgevoerd.
  • Aanzicht van het restaurant gedeelte op de eerste verdieping. Aan de bovenzijde zijn koven getimmerd, om de verlichting en installaties weg te kunnen werken. Daarnaast zijn ook hier de monumentale plafonds terug in het zicht gebracht. Aan de wand is een wereld kaart verwerkt, die refereert naar de wereld keuken van Kookpunt Plus.
  • Aanzicht van de monumentale plafonds, deze zijn grondig gerestaureerd en vervolgens in RAL 9001 gesausd.
  • Tussen ruimte op de eerste verdieping, deze bied plaats voor de gasten van het restaurant, met uitzicht op de Grote Markt.
  • Aanzicht van het restaurant gedeelte op de eerste verdieping. Hierin heeft AT BOUW B.V. de bestaande toiletten verplaatst, van de voorzijde van het gebouw, naar de achterzijde en is hier plaats gemaakt voor zitgedeelte.
  • De toiletten van het gebouw zijn van de voor, naar de achterzijde van het gebouw verplaatst. AT BOUW B.V. heeft hierin het tegelwerk verzorgd.
  • Aanzicht van de toiletruimte, waar de handen kunnen worden gewassen.
  • Om bij een mogelijke brand te kunnen vluchten, heeft AT BOUW een fraaie vluchtweg gerealiseerd, over het dak van de keuken. Daarnaast is dit ook de aanloop route naar de Appartementen op de tweede en derde verdieping van het gebouw.