Offerte Bel mij terug
Ampérestraat 1a
4622 RE Bergen op Zoom
Tel. 06-54798380
Tel. 06-57339677
info@atbouwholding.nl

Aanbouw, Dhr. Portegies & Mevr. Huppertz


Opdrachtgever
Dhr. Portegies & Mevr. Huppertz

Architect
Di Wouda Bouwkundig Adviesbureau

Werkzaamheden

Bestaande aanbouw slopen, hiervoor in de plaats moet er een grotere aanbouw worden gerealiseerd. Bij dit werk is AT BOUW van het eerste ontwerp, tot en met de eindoplevering betrokken geweest (dat wil zeggen in bouwteam). En heeft AT BOUW de klant waar dit nodig is van advies en deskundigheid voorzien.  • De voorzijde van de gemetselde aanbouw, Met wit geschilderde hardhouten kozijnen. En schuifpui aan de voorzijde is vanuit de bestaande woning overgeplaatst.
  • De zijgevel van de aanbouw, met een hardhoutenkozijn over de volledige hoogte van de aanbouw. Wat zorgt voor veel lichtinval in de aanbouw en woning.
  • Binnenaansluiting van de bestaande bouw met de nieuwe aanbouw en het plafond. Doordat de verdiepingsvloer zelfdragend is uitgevoerd, is de verlaging in het plafond minimalistisch.
  • Een overzicht vanuit de woning in de aanbouw. Aan de linkerzijde is een grote open keuken. Het plafond is met stucwerk strak afgewerkt evenals de wanden. De vloer is voorzien van vloerverwarming en met vloertegels afgewerkt.
  • Op deze foto ziet u de bestaande schuifpui van de woning gesitueerd, met aan beide zijde twee nieuwe kozijnen, over de volledige hoogte.
  • Overgang van aanbouw, naar tussen hal en bestaande garage.