Offerte Bel mij terug
Ampérestraat 1a
4622 RE Bergen op Zoom
Tel. 06-54798380
Tel. 06-57339677
info@atbouwholding.nl

Nieuwbouw woning aan de Beukenlaan 9, te Bergen op Zoom


Opdrachtgever
Fam. Gommeren

Architect
Arjan Welschot

Werkzaamheden

Aan de Beukenlaan 9, te Bergen op Zoom heeft AT BOUW B.V. een nieuwbouw woning gerealiseerd. De woning bevat een zeer moderne en strakke uitstraling, bestaande uit prefab wand elementen en een compleet stalen constructie. Door het toepassen van veel beglazing aan de voor en achterzijde. De keuken en entree zijn op de straatzijde gericht en realiseren een bijzondere relatie tussen het binnen en buiten leven. Aan de achterzijde wordt op een zelfde manier de achtertuin bij de woonkamer betrokken. De grote overstekken zorgen voor de zonwering van buitenaf en een doorlopende lijn naar buiten.

 

   • Vooraanzicht van de nieuwbouw woning aan de Beukenlaan. AT BOUW B.V. heeft de complete uitvoering op zich genomen. Met behulp van een stalen constructie, zijn er prefab gevel elementen voor geplaatst. Aan de voorzijde is veel glas toegepast, waardoor de keuken in open verbinding staat met de buitenwereld.
  • Detail beeld van de voorzijde van de woning. Alle details zijn strak afgewerkt in de gevels.
  • De achterzijde van de woning. Op de begane grond is veel glas toegepast, waardoor de woonkamer bij de achtertuin wordt betrokken.